P32 WORKSHOP PROGRAM

					    (March 26 - 30, 2001)
				    Infrared Processing and Analysis Center (IPAC)
					      770 S. Wilson Ave.
 					      Pasadena, CA 91125
			               (IPAC Opens for Business at 8am*)
				     
   ==================================================================================================
     PROGRAM                                 HOUR            ROOM         DURATION   SPEAKER  
	
     MONDAY (March 26, 2001)
     Coffee and Donuts			     9:30am          102		  
     Welcome                                10:00            102	   15 min     G. Helou/N. Lu
     P32 Observations & Mapping with PIA    10:15            102	   45 min     C. Gabriel
     P32Tools: Modelling Transients         11:00            102	   60 min     R. Tuffs
     Lunch                                  12:00pm	      			 
     P32Tools: The Software Interface        1:45            102	   30 min     N. Lu
     Worked Examples "Standard Procedure"    2:15            102	   45 min     B. Schulz
     Hands-on Work			     3:00	     118,171,172	   
					               	    			                    
							    			                    
     TUESDAY                               
     Coffee and Donuts			     8:30am          102  		  
     ISOPHOT Flux Calibration                9:00            102	   45 min     B. Schulz
     P32Tools: Advanced Processing           9:45            102	   30 min     R. Tuffs
     Break				    10:15	        	        
     Comments on P32 Maps                   10:30            102	   25 min     N. Lu
     The PIA Map Simulator                  10:55            102	   25 min     C. Gabriel
     Worked Examples "Self calibration"     11:20            102	   45 min     B. Schulz
     Lunch                                  12:05pm 	        
     Hands-on Work                           1:45 	     118,171,172	  
							    			                    
					               	    			                    
     WEDNESDAY                             
     Coffee and Donuts			     8:30am	     102		  
     P32Tools: Test Results and Accuracies   9:00            102	   60 min     C. Gabriel
     Break				    10:00	        
     Hands-on Work			    10:15	     118,171,172	  
     Lunch				    12:15pm	     102		  
     Hands-on Work                           1:45	     118,171,172	  
					               	    			                    

     Workshop Dinner                         7:00pm      		   Place TBD        
					               	    			                    

     THURSDAY                              
     Coffee and Donuts		             8:30am	     102		    
     Questions and Discussion Session        9:00	     102		 
     Hands-on Work                           9:30 	     118,171,172	   
     Lunch                                  12:15pm	     102		   
     Hands-on Work                           1:45	     118,171,172	   
					               	    			                    
					               	    			                    
     FRIDAY                                 
     Coffee and Donuts		             8:30am	     102		  
     Questions and Discussion Session        9:00	     102	   30 min    
     Hands-on Work                           9:30	     118,171,172	  
     Lunch                                  12:15pm	        
     Workshop Wrap-up                        2:00	     102	   2  hrs   
     End of Workshop			     4:00	        
   --------------------------------------------------------------------------------------------------
   * The IPAC building doors are locked outside the business hours.  If you plan to work early or late 
     and want to have access to the building,  keys are available at the Welcome Session on Monday


(Last Revised on 3/22/01)